Hotel Odissey

icon u Budvvi

Ukratko o Hotelu

5km od turistickog centra Crne Gore, Budve nalazi se nas hotel. Brojne plaze se nalaze u njegovoj neposrednoj blizini, neke od njih su Jaz, Trsteno I Ploce.  Okolna mjesta su ono sto cini ovaj hotel jedinstvenoj po svojoj lokaciji. Kotor, Tivat su samo neki od gradova koje mozete posjetiti u toku boraka u Crnoj Gori.Aerdrom Tivat se nalazi na samo 15 km od hotela.Mozda je najbolji nacin da istrazite Jadransku obalu upravo da budete na mjestu odakle vam je dostupno apsolutno sve.

Hotel je klimatizovan, sa 18 moderno opremljenih i udobnih soba. Svaka soba posjeduje mini bar, satelitsku, kablovsku televiziju, sef i mnoge druge pogodnosti koje ce uciniiti vas boravak jos prijatnijim. Takodje postoji mogucnost doplate za extra krevet, ukoliko budete imali osobu vise u pratnji sa vama.

Bicete u mogucnosti da korisite sve sto vam je prikazano na vasoj rezervaciji i sve ono sto ste vidjeli da hotel posjeduje.                              Takođe možete platiti 4 eura po osobi za doručak koji možete imati u našem restoranu.

Gosti naseg hotela takodje imaju mogucnost da uzivaju u netaknutoj prirordi I mirisnoj vodi naseg predivnog mora ujedno da sebi priuste odmor za pamcenje. 

Na plazi "Ploce" svim gostima naseg hotela omogucen je prevoz. U sklopu same plaze nalazi se bar gdje pored ogromnog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pica mozete u uzivati u preukusnoj hrani. Trsteno plaza, takodje jedna od najljepsih plaza u  Crnoj Gori se nalazi na nepunih 4.5 km od naseg hotela.

Takodje mozete da  idete i istražujete neke druge gradove u blizini kao sto su Kotor, Tivat, Petrovac i slično. Takođe imate javni prevoz koji možete koristiti. Neka od nevjerovatnih mjesta i plaža su oko vas, sve što morate da uradite je da istražite neke od njih da biste vidjeli ljepotu naše zemlje.
Planinarenje je jedna od stvari koje bi trebalo da probate dok ste u Crnoj Gori.

icon

Prijavite se na našu mailing listu i uzmite kupon sa 5% popusta.